Chiafrø og mel - Det nye superfrøet

September 2, 2020
Forfatter

Chiafrø er svært rik på Omega-3 fettsyrer. 2 ss. chiafrø inneholder mer omega-3 enn en hel laksefilet. Frøene har også et høyt proteininnhold og inneholder også alle de livsnødvendige aminosyrene kroppen behøver. Frøet er også rikt på antioksidanter, fiber, vitaminer og mineraler, bl.a. kalsium. Når frøet kommer i kontakt med væske får det en slimdannende hinne og sveller opp, slik at det dermed gir en større metthetsfølelse og hjelper fordøyelsen. Samtidig hindrer frøene at blodsukkeret ikke stiger så fort.

Tilbake

Relaterte innlegg

Salar des

Food Innovation og TESS lanserer nytt desinfeksjonsmiddel for havbruksindustrien
Les mer

Marint magnesium og Kalsium

Vår samarbeidspartner Marigot tilbyr nå Marint magnesium og kalsium
Les mer

Chiafrø og mel - Det nye superfrøet

Vi kan nå tilby Chiafrø som hele frø eller som mel.
Les mer
Design og utvikling av M51 Marketing